Integration democracy

DE SAMMENHÆNGENDE BÅND

7 film som kredser om centrale begreber og fænomener i integrationsarbejdet
suppleret af 12 sammenhængende integrationsfaglige foredrag

DE SAMMENHÆNGENDE BÅND er et integrationsfagligt film- og undervisningsmateriale, som henvender sig til studerende på social- og integrationsfaglige uddannelser og til integrationsmedarbejdere, som arbejder med integration i praksis. Materialet kan også anvendes bredere.

De sammenhængende bånd består af 7 film, som kredser om centrale begreber og fænomener i integrationsarbejdet. Der er lagt vægt på de nye medborgeres oplevelser og reaktioner i mødet med Danmark. Filmene er lavet som dokumentarisk reportage med cases fortalt af unge og voksne med anden etnisk baggrund end dansk. Reportagen er suppleret med interviews med lokale aktører og integrationsfaglige medarbejdere. Cases er baseret på rekonstruktioner af hændelsesforløb, som de er fortalt og oplevet af medborgerne og integrationsmedarbejderne.

De 7 film er instrueret af den prisbelønnede dokumentarist Anja Dalhoff, og bygger på professor Dominique Bouchets mangeårige tværfaglig forskning og interesse i integrationsspørgsmål. Fotograf: Anders Boe fra SDU !

De 7 film suppleres af 12 sammenhængende integrationsfaglige foredrag, hvor professor Dominique Bouchet introducerer teorierne bag de syv film.

ALT DETTE KAN SES HER: CLICK på SDUs formidlingsside

LES LIENS ENCHEVÊTRÉS - version française de 2008

J'AVAIS AUSSI ENREGISTRÉ UNE VERSION FRANÇAISE DE CERTAINES DE CES VIDEOS.