Participation in media

Numerous… including Danish, Norwegian, Swedish, Indian, French, American, ..Television and Radio

Here are a few links to participations:

En times interview om at være i Danmark i Radio 24/7:

Råbandet 1 Eller her: Råbandet 2

Reaktioner til en times optræden live i Café Hack Søndag den 10. april 2011

Café Hack

"Jeg hørte dig i Café Hack-udsendelsen i formiddags. Du gjorde dig godt, skal jeg love for. Faktisk er det utroligt, hvad du fik sagt, og mange af mine landsmænd var ganske sikkert forargede over det ene og det andet, men jeg sad nu og frydede mig, for sandheden er som bekendt ilde hørt, og især da fra en udlænding. Uha. – Jeg har jo tidligere ved andre lejligheder hørt dig sige meget af det, du sagde, men det blev det ikke ringere af. Hvad jeg nok ikke har hørt dig sige før, var fx det om prins Henrik, om de forskellige roller, han må udføre. Det synes jeg er en fin måde at anskue ham på…"

"Bare lige en lille mail-hilsen for at sige tak for dine ord og din måde at være på i Cafë Hack i dag. Hvor har vi bare brug for at nogen siger de ting højt du gør og ikke mindst har humoren og den medmenneskelige forståelse med!"

"Mange tak for en inspirerende formiddag i søndags på Cafe Hack! Jeg blev så opløftet og taknemlig for livet ved at høre dine synspunkter og din positive udtryksform. Nu vil jeg gerne vide, om du har udgivet en bog eller om det på anden vis er muligt at blive yderligere bekendt med dig og din tilgang til livet?"

"Jeg må sige, at det er pinligt at høre dine udtalelser fra en uddannet og veltalende mand det er et helt forfejlet perspektiv, du har på debatten. Mht. Søren Pind, så ved han om nogen anden, hvad integrationsbegrebet indebærer heldigvis for Danmark, at vi har både har ham og Dansk Folkeparti."

"Jeg skriver til dig, fordi jeg hørte dig i Café Hack. Her beskrev du meget morsomt, hvordan det var at være franskmand / fremmed i Danmark. Du havde nogle meget fine pointer om danskerne og deres opførsel overfor de fremmede. Og især synes jeg, din beskrivelse af danskerne og deres kultur set udefra, var interessant…. Dine betragtninger som du på ”jævnt dansk” placeret i ”det glatte ansigt” en søndag formiddag var bestemt værd at lytte til igen. Kunne det være noget vi kunne bede dig om?"

 

PRESSEN BESKRIVER DOMINIQUE BOUCHET:

Dominique Bouchet er blevet betegnet i Weekend Avisen som “ideernes handelsrejsende” og “herboende nysgerrig franskmand, der spreder ideer som en stjernekaster og nægter at spille voksen-agtig.”

Berlingske Tidende udtalte: “Der er bid i hans meninger, og der er udsyn og bredde, når han kaster sig ud i debatten, hvad han slet ikke kan lade være med. (...) Det morsomme ved Bouchet er, at hans interesser rækker langt ind i danske forhold. I de mange år han har været i blandt os, har han brugt øjne og ører så godt, at der nok skal blive krudt i kommentarerne, når den undertiden skarpe Bouchet’ske tunge kommer på gled.”

Information udtalte: “Dominique Bouchet skriver om komplicerede fænomener, men gør det på en måde, der har ladet hans foredrag og artikler trænge ud i kredse, der ikke ellers læser akademiske artikler og bøger.”

Fra et konference katalog “Kultur og Eksporten”: “Dominique Bouchet er en oplevelse som debattør og foredragsholder, og der er al mulig grund til at glæde sig til nogle spændende og lærerige timer i hans selskab.”

I Assens Folkeblad: “Dominique Bouchet, doktoren, licentiaten og professoren, der afliver enhver myte om, at sådan nogle skulle være kedelige.”

Fra Jyllands Posten: “Dominique Bouchet er meget brugt som en både vidende og spruldende foredragsholder og instruktør.”